Konkurs, do wygrania zestaw relaksacyjny Mythos

By października 17, 2013

Razem ze sklepem Flax jedynym w Polsce dystrybutorem greckich kosmetyków Mythos oraz innych marek chcę zaprosić Was na kosmetyczne rozdanie. 


Zasady:
1. Musisz być publicznym obserwatorem mojego bloga.
2. Polub funPage sklepu FLAX . Możecie plubić także mój blog jednak nie jest to warunek konieczny Babski Kącik
3. Zostaw swój e-mail
4. Odpowiedz na pytanie konkursowe

Informacje:
1. Sponsorem nagrody jest Sklep Flax
2. Rozdanie trawa od 17 października do 11 listopada. 
3. Zwycięzca zostanie wyłoniony w ciągu 3 dni od zakończenia rozdania. Poinformuję o tym na blogu oraz mailowo. 

Nagroda: W skład zestawu relaksacyjnego wchodzi: Mydło naturalne zielona herbata, oliwka do masażu antystresowa oraz rękawica.


Pytanie: Jakie są Twoje metody na relaks?
Wzór:
Obserwuję jako:
Lubię jako:
e-mail:
Odpowiedź:

Uwaga: 
P/S Mój post mimo wielokrotnego klikania udostępnij, wyłączania i włączania kompa nie pokazuje się na liście czytelniczej. Miałyście podobny problem? Mnie już się to kilka razy zdarzyło. Możecie mi pomóc? 

ZOBACZ TAKŻE

70 komentarze

  1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: Adżatka
    Lubię na Fb jako: Agata S.
    E-mail: adzii.asia@gmail.com
    odpowiedź: Mam w swoim studenckim życiu takie chwile, kiedy mam ochotę wziać prysznic, zamknąć się w swoim pokoju, rozpalić zapachowe świece, nałożyć ulubiona maseczkę na twarz, włączyć spokojną, relaksacyjną muzykę, czasem chwycić w łapki książkę. Zdarzają się tez dni, kiedy w moim relaksie bierze udział mój chłopak i wtedy jest to czas bardziej wzbogacony, np. moim ukochanym masażem stóp i masażem wymęczonych pleców olejkami. Ajj rozmarzyłam się, jutro piątek, mój czas na relaks się zbliża!

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Katarzyna Mirek
    Lubię jako: jw.
    e-mail: myszkakw@gmail.com
    Odpowiedź: Co do sposobu na relaks, ja żyjąc w dużym mieście, wśród ludności i hałasu w ramach relaksu staram się uciec jakby do środka samej siebie. Więc mam dwa sposoby na jesienny relaks:
    1> ciepły sweter, czapka, rękawiczki, dobra książka która wciągnie mnie w zaczarowany świat wyobraźni i parujące aromatyczne kakao w dłoni. Oczywiście wypoczywam tak na bujanej ławce w ogrodzie za domem.
    2> aromatyczna kąpiel w wannie z naturalnymi olejkami, otoczona świecami, owiana lekką muzyką z kieliszkiem wina zatopiona w lekturze

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako:zakochana w kolorkach
    Lubię jako:zakochana w kolorkach
    E-mail:goralka18@o2.pl
    Odpowiedź:Rzadko mam czas na taki prawdziwy full relaks,ale kiedy już wygospodaruję dla siebie "pięć minut",staram się je w pełni wykorzystać.I wbrew pozorom nie jest to leżenie w wannie,ani czytanie książek tylko sport.Najbardziej relaksuje się,kiedy wyciskam z siebie 110%.Nie ma to jak dawka porządnych ćwiczeń.Po takiej kuracji czuje się taka szczęśliwa i pełna energii ,że nic innego nie potrzebuje do szczęścia;)Wiem,że to dziwnie brzmi,ale jestem już taka przewrotna;)

    OdpowiedzUsuń
  5. U mnie się pokazał na liście :) Musze pomyśleć nad odpowiedzią i się zgłoszę :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dżanet u mnie też jest na liście :)

      Usuń
    2. u mnie też się pokazał :P

      Usuń
  6. Obserwuję jako: darmoszki
    Lubię jako: Natalia R.
    e-mail: natalyyjka@wp.pl

    Odpowiedź: Relaks w moim odczuciu jest niemożliwy, jeżeli miałabym relaksować się sama. Relaks to dla mnie ja i On <3. Wspólne rozmowy wieczorną porą o wszystkim i o niczym, wygłupy, wspólne planowanie przyszłości- przy tym najbardziej się odprężam. Do tego włączamy sobie radio i gramy w "Kto pierwszy odgadnie wykonawcę" ; ) Później, abym odpłynęła wystarczy, że mój R.<3 zacznie drapać mnie po plecach- uwielbiam to, jestem wtedy na maksa rozluźniona, swobodna i mogłabym od razu iść spać i śnić o patatających jednorożcach haha ; ) - tak często wygląda mój idealny, relaksujący mnie i mam nadzieję jego wieczór ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: czerwona filiżanka
    Lubię jako: czerwona filiżanka
    e-mail: czerwonafilizanka@gmail.com
    Odpowiedź: sauna, dżakuzi, obiad w fajnej knajpce. Dobry film, rozmowa, spotkanie:) Masaż też potrafi być świetnym relaxem:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Odpowiedzi
    1. ale świetne nagrody do wygrania, pomyślę nad odpowiedzią i się zgłoszę;))

      Usuń
  9. Obserwuję jako : Pola B.
    Lubię jako: Paulina Brzóska
    e-mail: paulinabrzoska@gmail.com
    Odpowiedź : Zrelaksować można się na wiele sposobów, mój ulubiony to aromatyczna kąpiel, kieliszek wina i dobra książka :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Tsubaki Chan
    Lubię jako: Królicza Świnka
    e-mail: wampirek92@gmail.com
    Odpowiedź: Ja najczęściej gdy się relaksuję parzę sobie jakąś dobrą herbatkę albo robię budyń czekoladowy, odpalam zapachowe świeczki, biorę jakieś nieprzeczytane gazetki i włączam moją ulubioną muzykę. Myślę że większość kobiet tak właśnie robi ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: rraaveenn
    Lubię jako: Katarzyna Kruk
    e-mail: rraaveenn@gmail.com
    Odpowiedź:
    Moja metodą na relaks zwyczaj był ciepły koc, ulubione czekoladki i stare odcinki 'Seksu w wielkim mieście' oglądane na laptopie. Ale w tym roku poczułam presję i otoczenia i z prasy czy tv, że poczułam, że powinnam relaksować się 'aktywnie'. Wszyscy biegają, ćwiczą, sami lub ze znanymi osobami, na siłowniach, w klubach, na spacerach z kijkami....Ja mam bardzo przekorną naturę i nie lubię robić tego co wszyscy albo tego, na co jest moda. Przypadek sprawił, że odkryłam zupełnie inny sposób i na relaks i na ruch. Koleżanka zabrała mnie do schroniska dla zwierząt w naszym mieście i zaczęłyśmy wychodzić na spacery z psiakami. Okazało się to cudownym sposobem na relaks i na porcję ruchu. Uwielbiam psiaki i widok - dosłownie - uśmiechniętych mordek psiaków, które całymi dniami siedzą w boksach, jest bezcenny! Ich radość ze zwykłego spaceru jest nieograniczona, a ja z koleżanką mam czas na wspólne rozmowy i plotki oczywiście, mamy dawkę świeżego powietrza i porcję ruchu w postaci min. godzinnego spaceru lub szybkiego marszu dziennie. To mój sposób na tegoroczną jesień - pewnie nie wystarczy by wyglądać jak z siłowni, ale można się zrelaksować i odstresować, a to najważniejsze! Myślę, że Carrie Bradshaw mi wybaczy... na pewno :-)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: DesperateeCry
    Lubię jako: Dorota Hyjek
    e-mail: desperateecry@gmail.com
    Odpowiedź:
    Sposobów na relaks jest dużo, na pewno nie jest to siedzenie przed komputerem, czy telewizorem :) Spacer po parku, pachnąca kąpiel z ulubioną muzyką w słuchawkach, książka z herbatą i ciepłym kocykiem, delikatny masaż w wykonaniu mojego faceta.. Jednym słowem wszystko przy czym można zapomnieć o całym świecie i problemach :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: Anna Frąckowiak
    Lubię jako: Anna Frąckowiak
    e-mail: apetytnastyl.blog@gmail.com
    Odpowiedź: Mój sposób na relaks to przede wszystkim gotowanie. W kuchni można okazać emocje. Tam najlepiej się odnajduję. Różnorodność smaków i zapachów jest powalająca, a możliwość tworzenia nowych kombinacji bardzo kreatywna. Uwielbiam karmić ludzi i sprawiać im przyjemność moimi daniami. Gdy słyszę świszczącą parę, skwierczący olej czy czuję zapach świeżo pieczonego ciasta, wiem że żyję. Gotowanie mnie uspokaja i relaksuje najbardziej. To moja pasja.

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: Milena M
    Lubię jako: Milena Mn
    e-mail:millena90m@gmail.com
    Odpowiedź: Nic nie relaksuje mnie tak jak gorąca kąpiel, w łazience, gdzie palą się zapachowe świece. Nastrojowa muzyka i kilka kropli olejku eterycznego dodane do parującej wody idealnie uzupełnia nastrój. Takie otoczenie pomaga się zrelaksować i wyciszyć nawet po ciężkim dniu.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: pani TruSkaWka
    Lubię jako: Weronika S
    e-mail: sekowskaweronika@gmail.com
    Odpowiedź: Najbardziej relaksuję się przed laptopem. Simsy, blogi, youtube... To mnie wciąga jak nic! Ale w przyjemnym tego słowa znaczeniu. :) Oczywiście kakałko/kawa lub kocyk też nie zaszkodzą, zważając na to, że wszystko robię na łóżku.
    Drugim moim sposobem na relaks to kąpiel. Ale taka gorąca, z bąbelkami i muzyką w tle. Niestety taki relaks nie zdarza się zbyt często zważając na małą ilość czasu. :(
    I choć może to dziwnie zabrzmi odprężam się też przy... nauce. Ale nie przy biologii czy chemii. Kocham języki. Dla niektórych wkuwanie słówek to katorga, a dla mnie sama przyjemność. :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: m'Arlena P.
    Lubię jako: Marlena Perzanowska
    e-mail:saheli@interia.eu
    Odpowiedź: Najbardziej relaksuję się podczas ciepłej kąpieli z mnóstwem pachnących cudeniek do kąpieli. Po takim rozkosznym moczeniu zawijam się w ulubiony szlafrok, zaparzam sobie karmelowej herbaty, zapalam YC i sięgam po ulubioną książkę. W ciszy, przy delikatnym świetle lampki i otępiona słodkim zapachem palącego się wosku pozwalam ciału odpocząć a myślom unosić się daleko daleko...

    OdpowiedzUsuń
  17. Fajny konkurs ;) Powodzenia wszystkim ;)

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuje jako: Korcia
    Lubie jako: Kornelia N.
    e-mail kornelia2192@gmail.com
    Odpowiedź: dla mnie relaksujące są maseczki na twarz z algami morskimi oraz kąpiel dłoni w olejku arganowym. Często stosuje jako formę relaksu sport- systematycznie ćwiczę, co pozbawia mnie stresu i dodaje energii;)

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: tina23232
    Lubię jako: Justyna Łach
    e-mail: tina23232@wp.pl
    Odpowiedź: Moim sposobem na relaks jest dobra książka i muzyka :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: kasia93
    Lubię jako: Katarzyna Oliwia Jakubek
    e-mail: kasia93@interia.eu
    Odpowiedź: Moim sposobem na relaks (właściwie to od niedawna) są woski zapachowe. Kiedy chcę się zrelaksować to wybieram wosk, który przywołuje miłe wspomnienia, rozpalam kominek i leżąc na łóżku patrzę w sufit lub przez okno :P Wersja z sufitem jest bardziej relaksująca :D Widzisz biel, czystą biel i od razu oczyszczają się myśli :) Ja relaksu fizycznego nie potrzebuję jako że jestem zawsze pełna energii, natomiast moje myśli w ostatnim czasie często zaprzątają przykre sprawy i problemy dlatego relaksowanie się przy aromatach dobrych wspomnień jest wybawieniem :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: asialova
    Lubię jako: asialova bloguje
    e-mail: asialova@wp.pl
    Odpowiedź: mój sposób na relaks to dłuuuga gorąca kąpiel z jakimś aromatycznym olejkiem, dużą ilością piany w towarzystwie zapachowych świec i dobrej książki :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Basia Szczęsna
    Lubię jako: Barbara S.
    e-mail: basiunia1400@vp.pl
    Odpowiedź: Jedynym dniem, w którym mogę poświecić chwilę na relaks to piątek. To jedyny dzień, w którym nie myślimy o tej całej masie rzeczy które musimy zrobić, bo mamy przed sobą cały weekend :) Robię sobie wtedy swoje małe domowe SPA: kąpiel z solą i olejkami, wkoło zapachowe świece, peeling, maseczka, masaż antycelulitowy :) wszystko co najlepsze :D

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: Patrycja Miczek
    Lubię jedne i drugi fan page jako: Patrycja Miczek
    E-mail: cosmetics.reccomending@gmail.com

    Odpowiedź:

    Moje metody na relaks w dużej mierze zależą od tego, czy jestem sama, czy spędzam ten czas z moim Mężczyzną.

    W przypadku, gdy jestem sama bardzo lubię czytać książki - niesamowicie mnie to relaksuje. Raz czytam w łóżku, tuż przed snem, innym razem w wannie pełnej piany i cudownych zapachów. Ale nie zawsze mam ochotę na czytanie książek. Wówczas robię sobie kubek kakao, sięgam po słuchawki, włączam muzykę (ostatnio uwielbiam najnowszą płytę Thirty Second To Mars) i zamykam oczy.

    Natomiast, gdy mam w zasięgu mojego Mężczyznę, to go troszkę wykorzystuję i proszę o masaż. Chyba nic innego tak mnie nie relaksuje. Po takim masażu wspólne wylegiwanie i oglądanie filmu :) Takie chwile relaksu chciałabym mieć już zawsze :)

    OdpowiedzUsuń
  24. włączenie i wyłączenie komputera nic nie daje, u mnie post pojawia się dopiero po jakimś czasie od dodania :C

    OdpowiedzUsuń
  25. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: Blanca Beauty
    Lubię jako: Blanca Beauty
    e-mail: krakersik88@gmail.com
    Odpowiedź: Najczęściej aby się zrelaksować robię sobie gorącą kąpiel we wannie. Wrzucam kulę do kąpieli, wlewam trochę oliwy z oliwek i zatapiam się we wodzie. To mnie ogromnie relaksuje. Taka kąpiel przynosi spokój, rozluźnienie i relaks.

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Joanna K
    Lubię jako: Joanna Justyna Kida
    e-mail: kidajoanna1388@gmail.com
    Odpowiedź: W dzisiejszych czasach wiele osób, z racji braku czasu i ogromnej ilości obowiązków, nie potrafi się relaksować. Sama często mam z tym problem... bo gdy już zaplanuję sobie chwilę relaksu, tylko dla siebie to nagle okazuje się, że trzeba zrobić jeszcze to, to i tamto... Od czasu do czasu jednak organizuję sobie wypoczynek. Najlepiej działa na mnie takie "domowe SPA", najpierw gorąca i pachnąca, długa kąpiel, potem maseczka, masaż ciała. A na koniec dnia relaksująca muzyka klasyczna, dobra książka i odpoczynek w doborowym towarzystwie :) ja i mąż :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Pirelka
    Lubię jako: Izabela Wilk
    e-mail: pirelka.blog@o2.pl
    Odpowiedź: Moją metodą na relaks po ciężkim dniu, wieczorem jest klimatyczna kąpiel w wannie pełnej piany od ulubionego płynu, z odrobiną soli w celu leczniczym...przyciemnione światło i zapalone świece, cicha relaksująca muzyka "odgłosów natury", po takiej kąpieli błogo rozkoszuje się relaksem pod ciepłym kocem, z zieloną herbatką wymieszaną z odrobiną mięty, zapalone świece i moja nowa miłość Yankee Candle - pachnące na całe mieszkanie, ulubiony film/serial w tle i Mąż u boku. Żyć nie umierać !

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: nika88
    Lubię jako: One more dress
    e-mail: one-more-dress@wp.pl
    Odpowiedź: Moja metoda na relaks może wydać się banalna, ale najbardziej odprężam się leżąc wieczorem przytulona do swojego mężczyzny. :)

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Agnieszka K.
    Lubię jako: Anessca
    e-mail: a.kleszyk@gmail.com
    Odpowiedź: Relaks... to moment, którego wyczekuję cały tydzień.. po tygodniu pracy zamiast szybkiego codziennego prysznica serwuję sobie gorącą kąpiel z cudownie pachnącą pianą i olejkami nawilżającymi a cała ta "moja" chwila otulona jest aromatem wydobywającym się z zapalonych świec.

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Marta
    Lubię jako: Marta Janusz
    e-mail: marta67@poczta.onet.eu
    Odpowiedź: na mój relaks składa się kilka rytuałów. Po pierwsze przygotowania: wspaniały moment, kiedy przygotowuję sobie maseczkę na twarz, na włosy, napuszczam wodę do wanny i nalewam do niej ulubionego olejku. Następnym etapem jest początek: kiedy nakładam maski na twarz i włosy i wskakuję do gorącej (prawie jak wrzątek) wody. Moja skóra robi się czerwona, ale to takie słodkie ciepło. Uwielbiam poczytać sobie książkę w wannie przy muzyce, potem myję się, szoruję całe ciało zmywając wszystkie nerwy, zmartwienia, problemy. Kiedy wychodzę z wanny, odczuwam do jak takie małe katharsis (nie, nie ten nowy specyfik na katar ;) ). Opatulam się ręcznikiem i przechodzę do pokoju, gdzie nacieram moją czerwoną skórę kremami, wtedy czuję się jak w SPA, moja skóra jest delikatna, ciepła a chłodny krem łagodzi to ciepło i nawilża. Potem nadchodzi czas na kolejny etap, którym jest założenie ciepłej piżamki, wskoczenie pod kołdrę, przytulenie psa i oglądanie ulubionego serialu. Uwielbiam ten moment, kiedy leżę cała pachnąca kosmetykami i wspominam jeszcze ciepło wody, pianę i zapach czystej skóry.

    (Napisałam całą litanię, ale głupio tak skrócić do dwóch zdań ;) )
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako:bernadeta bomba
    Lubię jako:Bernadetta Bomba
    e-mail:bernadetaaa@interia.pl
    Odpowiedź:Mój sposób na relaks to długa i ciepła kąpiel.Czy może być coś przyjemniejszego po dniu spędzonym w pracy niż wypoczynek w pianie. Trzeba tylko dodać magii swojej kąpieli, zamienić ją w prawdziwy rytuał dla urody, użyć aromaterapeutycznych preparatów i zapalić w łazience świecę przywołującą wspomnienie lata. Letnie powietrze aż kipi bowiem od owocowych aromatów i to od nas zależy czy wybierzemy owoce egzotyczne rodem z ciepłych krajów czy te rodzime z lasu lub ogrodu.Jesienią i zimą warto docenić moc cynamonu i goździków. Świetnie poprawiają krążenie i rozgrzewają w jesienne wieczory. Ponadto mają wyjątkowy zapach, co sprawia, że kąpiel to prawdziwa uczta dla zmysłów. Zapach ten relaksuje mnie i pomaga się odprężyć.

    OdpowiedzUsuń
  33. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Endrietta Endrietta
    Lubię jako: j.w
    e-mail: andzia344@op.pl
    Odpowiedź: Mój sposób na relaks to przebywanie na świeżym powietrzu,nie ma jak kontakt z naturą to mnie zawsze odpręża i uspokaja,oraz pozwala na zrobienie zdjęć co jest moim hobby (przyjemne z pożytecznym) po takim dniu dopełnieniem jest gorąca kąpiel,pyszna kolacja i wylegiwanie się... najlepiej we dwoje.

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Alicja - Kotek Pstrotek
    Lubię jako: Kotek Pstrotek
    e-mail: trzezwska@gmail.com
    Odpowiedź: Głowiłam się nad odpowiedzią na pytanie, a przecież jest oczywista: nic nie relaksuje mnie tak, jak pieczenie chleba. Nie wiem, czemu - to taka chwila, w której skupiam się tylko na doborze i wymieszaniu składników, wyłożeniu foremki. Troski i zmartwienia odchodzą na bok i o dziwo - nie wracają.

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: Jadwiga K.
    Lubię jako: Justyna K.
    e-mail: hedvigisokosmetykach@gmail.com
    Odpowiedź: Moim sposobem na relaks jest wieczorny peeling, najbardziej lubię te cukrowe o intensywnych zapachach, później zrobienie sobie aromatycznej herbaty, zawinięcie się w koc i poczytanie trzymającego w napięciu kryminału ;)

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Ewa TK
    Lubię jako: Oba fejsubki lubię jako Ewa Tw-Kar
    e-mail: ewa.twardowska@interia.pl
    Odpowiedź:
    Krótka i na temat.

    Lampka wina bądź szampana z mrożoną truskawką. Wanna pełna wody i piany. Nastrojowe świeczki. Relaksująca muzyka. Nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. :)

    OdpowiedzUsuń
  38. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: Ems
    Lubię jako: Emilia Polińska
    e-mail: emi93@autograf.pl
    Odpowiedź: Gorąca kąpiel, dobra książka i mój ukochany czekający na mnie z kolacją - to jest full relaks :D!

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: MTTEAM
    Lubię jako: Mariola Blogerka
    e-mail: mt.team123@gmail.com
    Odpowiedź: Na relaks mam wiele sposobów, ale najprostszym i najczęściej przeze mnie wykorzystywanym jest długa gorąca kąpiel w pachnidłach wszelkiego rodzaju, zapalonych dodatkowo pachnących świecach i delikatnej muzyczce.
    Baner Tak http://otulona-zapachem.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Mała Mu
    Lubię jako: https://www.facebook.com/adiszo.urlaub
    e-mail: adrianna.z@poczta.fm
    Odpowiedź: Wywalam mojego ukochanego z domu (jest okropnym domatorem) i z czekoladą, dzbanuszkiem dobrej herbaty i miłym zapaszkiem w kominku ładuje się z maseczka na gębie do mojego ukochanego fotela i czytam, czytam, czytam co akurat mam pod ręka - zazwyczaj jakiś kryminał z małym wątkiem miłosnym :o)

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako:Lenka ^^
    Lubię jako: Magdalena Niska
    e-mail: magda.niska@interia.pl
    Odpowiedź: Ja relaksuje się będąc sama , zatapiając się w moim świecie. Uwielbiam siedzieć na łóżku , bądź leżeć i czytać książki popijając ciepłym kakao.

    Zamieściłam dodatkowo baner :)
    http://mydreamlucky.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: bluegirl.ewa
    Lubię jako: Ewa Pawełkiewicz
    e-mail: bluegirl.ewa@gmail.com
    Odpowiedź:
    Jakie są moje metody na relaks?
    Ja lubię relaksować się rano,
    niektórzy powiedzą o zgrozo, o mamo!
    Jednak ja wtedy mam czas na kawę,
    wyciągam wtedy kosmetyki na ławę.
    To mój czas na paznokci malowanie,
    wszak o 5 rano nie pora na śniadanie.
    Zmywam lakier, nakładam odżywkę,
    uruchamiam YouTube, robi za miłą pozytywkę.
    Mój relaks to aromatyczna kąpiel dla stóp,
    to pobudka z rana dla moich nóg.
    Do tego maseczka na twarz bankietowa,
    Zanim domownicy wstaną ja jestem jak nowa.
    Taki poranny rytuał mnie relaksuje,
    do pójścia w świat mnie mobilizuje.
    Ja kocham te moje chwile o świcie,
    szkoda że mnie wtedy nie widzicie.
    Za oknem szaro, ciemno i jeszcze noc,
    a ja już dawno zrzuciłam z siebie koc.
    Chwila dla urody każdego rana,
    to nie dlatego, że chcę być piękna dla mego prywatnego u boku Pana.
    Każdy dzień i poranek jest mój do końca,
    a ja sama dla siebie odświeżona i pachnąca.

    OdpowiedzUsuń
  44. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: Marta Te
    Lubię jako: Marta T.
    e-mail: martate22@wp.pl
    Odpowiedź: Moją metoda na relaks jest ciepła i pachnąca kąpiel, a następnie masaż stóp i pleców w wykonaniu mojego chłopaka :) I odpływam...

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Bożena Osowiecka
    Lubię jako: Bożena Osowiecka
    e-mail: bozenapati@gmail.com
    Odpowiedź: ANTYSTRESOWA OLIWKA DO MASAŻU + RĘCE, KTÓRE LECZĄ (CZYLI DŁONIE MOJEGO MĘŻA) = WSPANIAŁY RELAKS PO NAJCIĘŻSZYM NAWET DNIU

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako:puderniczkama
    Lubię jako:marta puderniczka
    e-mail:puderniczkama@gmail.com
    Odpowiedź
    Mam różne sposoby na relaks,zależy czego danego dnia mi brakuje,raz jest to długa gorąca kapiel a innym razem dobra książka czytana pod kocykiem z kubkiem herbaty w ręku a kiedy indziej przeglądanie Waszych blogów kochane albo też jest opcja czurchania po pleckach przez mojego misiaczka,baaaaardzo relaksujące hi hi....;)

    OdpowiedzUsuń
  48. obserwuje jako dorota
    lubie jako dorota
    email dorotadrygalska@wp.pl
    odp; oczywiscie gorąca kąpiel z solą do kąpieli, która intensywnie pachnie

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako: Mrs.Rose
    Lubię jako: Mrs.Rose
    e-mail: mroczka85@gmail.com
    Odpowiedź: Mam kilka sposobów na to, by się trochę zrelaksować m.in. są to: aromaterapia, gorąca kąpiel z pachnącą solą do kąpieli, gorąca czekolada albo inne słodycze :), spacery po lesie, lampka wina, masaż, basen i pewnie jeszcze wiele innych by się znalazło :)

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako:anioleq-ss
    Lubię jako:Emilia W.
    e-mail:anioleq-ss@wp.pl
    Odpowiedź:Dziecko daję mężowi , a ja zamykam się w łazience . Napuszczam całą wannę wody , wlewam ciepły miód, mleko i oddaje się rozkoszy kąpieli miedzy czasie popijając zieloną herbatkę

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: Esy,floresy,fantasmagorie
    Lubię jako: Esy,floresy,fantasmagorie
    e-mail:esy.floresy.fantasmagorie.blog@gmail.com
    Odpowiedź: Moje metody na stres - niezawodne od lat - długa kąpiel z aromaterapetycznym olejkiem, zapalona ulubiona świeczka i uspakajająca zielona herbata. Z tych bardziej grzesznych sposobów to gorąca czekolda i cynamonowe ciastko - działa od razu :)

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: Szufladka
    Lubię jako: Szufladka
    e-mail: krejzi89@wp.pl
    Odpowiedź: Moim sposobem na relaks są czynności, które wpływają dobrze nie tylko na mój stan umysłu, ale też na ciało. Relaksuję się, gdy wyciskam sok z sokowirówki, żebym mogła je później wypić przy lekturze (teraz czytam poradniki Beaty Pawlikowskiej), relaksuję się, gdy gotuję ... Lubię spędzać aktywnie czas, ale dobry film i ulubiony wosk zapachowy topiący się w kominku też wpływają na mnie pozytywnie. :)

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako: TheAngella
    Lubię jako: Angelika K.
    e-mail: wszystko.i.nic@op.pl

    Odpowiedź: Moje metody na relaks są proste. Zalezy to od całego dnia. Jeśli potrzebuje relaksu idę na zakupy. Jeśli potrzebuje relaksu po zmęczonym dniu, biorę kawę i idę przed telewizor pod cieplutki kocyk.

    (wstawiłam dodatkowo bannerek na mój blog)

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: Justyna K
    Lubię jako: Justyna K..
    e-mail: sonriente91@gmail.com
    Odpowiedź: moim ulubionym sposobem na relaks jest wieczór pod kocem z gorącym cappucino połączone z oglądaniem moich ulubione seriali lub czytaniem dobrej książki :)wtedy najszybciej nabieram sił i odpoczywam :)

    OdpowiedzUsuń
  55. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: Marta Kowalska
    Lubię jako Marta Kowalska
    e-mail: busz111@wp.pl
    Odpowiedź: Najlepszym sposobem na relaks jest dobry kryminał (lub romans), gorąca czekolada i ciepły kocyk :)

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuje jako: martistalove
    lubie oba profile jako: martistalove
    e-mail: martistalove@blogspot.co.uk
    Moja odpowiedź: Dla mnie najprzyjemniejszym sposobem na relaks jest wyjscie na spacer, np. do parku, na kocyk, do tego ksiązka, najlepiej mojego ulubionego autora- Carlosa Ruiza Zafona, pyszne ciacho, lub croisant, termosik z kawką i przyjaciółka, która zawsze doradzi, pocieszy i wesprze, jesli potrzeba:)Pozzdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako: science maybe
    Lubię jako: Ewelina G
    e-mail: idealniedoskonalosci@wp.pl
    Odpowiedź: Moją metodą na relax jest dłuuuga kąpiel albo spacer:)

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuję jako: vesp007er (vesper lizbark)
    Lubię jako: Amelia JA
    e-mail: vesp007er@o2.pl
    Odpowiedź:

    Jesienne wieczory to czas doskonały,
    Aby zbędne zrzucić kilogramy.
    Chociaż ciężkie jest bieganie,
    Świetne dla figury, zapewnia zrelaksowanie.
    Trzy rzeczy potrzebne, by zacząć w mig:
    Adidasy, sportowy strój oraz wody łyk!
    Choć dystans wciąż ten sam, w dodatku bardzo długi,
    Gdy biegam ze znajomymi nigdy nam się nie nudzi.
    Można też próbować samemu, muzyki słuchając,
    W ten sposób do spalania kalorii się przyczyniając.
    Oto mój sposób, polecam dla każdego,
    By spędzić chwile relaksu aktywnego.

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję blog jako kanntona
    E-mail: katonna666@gmail.com
    Lubie jako Kasia K.
    odp: Jako pracująca kobieta nie mam za dużo czasu na relaks, ale kiedy już znajdę chwile dla siebie lubię nalać wody po brzegi w mojej wannie, nalać pięknie pachnącego płynu do kąpieli, i relaksować się w pianie i ciszy.

    OdpowiedzUsuń
  61. Obserwuję jako: dobiezka
    Lubię jako: Marta D...ega
    e-mail: dobiezka@o2.pl
    Odpowiedź: Najlepsze metody na relaks w moim wykonaniu to przede wszystkim aktywne spędzanie czasu. Moimi ulubionymi formami ruchu są: zumba, squash, rower i pływanie. Wbrew pozorom porządny trening również mnie relaksuje. Wyjście na spacer czy wypicie popołudniowej kawki wprawia mnie w przyjemny nastrój. Dzień uwielbiam zakończyć gorącą kąpielą z olejkami aromatycznymi z maseczkami na włosach oraz twarzy. Przed snem kojący masaż i relaks gotowy ;))

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i zamieszczony komentarz. Jeśli masz blog, na pewno do Ciebie zajrzę.