Jesienne biżuteryjne rozdanie

By września 12, 2013

 Razem z FJ BOXa dziękuję Wam za duże zainteresowanie biżuteryjnym rozdaniem. Gratuluję Dziewczynom, które zgarnęły 2 sierpniowe pudełeczka. 
Jesień zbliża się do nas dużymi krokami. W swoich szafach robimy porządki, chowamy letnie sukienki i wyciągamy cieplejsze swetry. Ja sama przymierzam się do wietrzenia szafy i sezonowych zakupów. 

Wrześniowe pudełko to preludium jesieni.W tym miesiącu również mam dla Was prezent. Małe rozdanie o podobnych zasadach. 

 FJ BOX stworzony jest dla kobiet, które chcą się czuć modne przez cały rok. Dla mnie i dla Was. Pudełka stanowią spójny komplet dodatków. Każdy box to inspiracja do nowych stylizacji.

Zasady rozdania:
Często zaskakujecie mnie swoja kreatywnością więc tym razem zadanie nie będzie takie łatwe.
Wrześniowe pudełko otrzyma osoba, która wymyśli najciekawsze hasło reklamowe dla jesiennego/ zimowego Fashion Jewellery Boxa Wystarczy jedno zdanie. Wszelkie inne uwagi są mile widziane. 

 Obowiązkowo:
1. Musisz być obserwatorem mojego bloga
2. Polubić profil FJBox
3. Zostaw swój adres e-mail
4. Hasło reklamowe FJ boxa według Ciebie:
5. Udostępnij publicznie informację o konkursie lub wstaw baner. 
Wzór:
Obserwuję jako: 
Lubię jako:  
E- mail:
Udostępnione/ Baner link:
Odpowiedź: 
Informacje:
1. Fundatorem nagród jest FJBOX.pl
2. Rozdanie trwa od 12 do 25 września.
3. Wyniki ogłoszę do 3 dni od zakończenia rozdania.
5. O wygranej poinformuję na blogu oraz mailowo. 

ZOBACZ TAKŻE

64 komentarze

  1. Muszę pomyśleć nad hasłem :) I się zgłosić :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mnie akurat biżuteria nie kusi, ale życzę wszystkim powodzenia ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. ale wspaniałości
    Super ♡ ♡ ♡ ♡
    z całusami, Ola:*

    OdpowiedzUsuń
  4. Biżuteria nie w moim stylu, ale życzę powodzenia innym :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Muszę się zastanowić i coś ciekawego wymyślić :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Biżuteria jest przepiękna, ale nie mam głowy do haseł...

    abc-kobiet.blogspot.com ;]

    OdpowiedzUsuń
  7. Ciekawe kiedy będzie wrześniowe pudełko ... :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Fantastyczna NAGRODA - bardzo mi się podoba - powodzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Hmmm będzie trzeba się namyśleć :) i dobrze że nie trzeba się nigdzie rejestrować :)

    Buziaki
    xo xo xo xo xo

    OdpowiedzUsuń
  10. Nie biorę udziału,gdyż współpracuję z firmą biżuteryjną ,życzę powodzenia wszystkim co się zgłoszą :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  12. Te kolczyki są śliczne, jak wpadnie mi jakieś hasło do głowy to się zgłoszę :P Na razie niestety pustka w głowie :(

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: darmoszki
    Lubię jako: Natalia Ro...
    E- mail: natalyyjka@wp.pl
    Baner link: darmoszki.blogspot.com
    Odpowiedź: "Jesień zamknięta w biżuterii".


    FJ BOXa każdy chce
    i ja do tej grupy dołączę się!
    BOX to bardzo fajna sprawa,
    a taki wierszyk to dla mnie zabawa.
    W BOX-ie biżuterii moc,
    patrzyłabym na nią przez całą noc.
    Gdybym tylko go wygrała,
    z radości bym podskakiwała.
    W górę HOP, hen wysoko,
    ta biżuteria wpadła mi w oko ; )
    Kolczyki na mych uszach, dumnie by połyskiwały,
    a koleżanki z zazdrości by płakały.
    Biżuteria jest cudowna,
    kolorowa, bardzo modna!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kolczyki są cudowne i zmobilizowały mnie do napisania wierszyka hehe ;) Wiem, ze miało być tylko hasło, ale ręce same pisały ten wierszyk haha :D

      Usuń
  14. Jesteś bardzo twórcza, dzięki za zgłoszenie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo chętnie biorę udział w kreatywnych konkursach/rozdaniach ;D

      Usuń
    2. A wtedy usunęłam komentarz, bo napisałam cały wierszyk, a dwie ostatnie linijki na początku napisałam, bo kursor mi się przestawił ;p I skopiowałam, wkleiłam i niechący nacisnęłam "wstecz" i cały mi się usunął ;p Jednak jakoś go zapamiętałam i prawie tak samo odtworzyłam ;p

      Wgl jak ja tu spamuję ;OO

      Usuń
  15. Uwielbiam biżuterię więc i ja postanowiłam ułożyć krótką rymowankę z hasłem dla FJBOXa. :)

    Obserwuję jako: nika88
    Lubię jako: One more dress
    E- mail: one-more-dress@wp.pl
    Udostępnione na FB link: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=501123283315300&id=411819398912356
    Odpowiedź: "Chcesz być piękna i modna każdego dnia? - Zapewni Ci to tylko biżuteria z nowej jesienno-zimowej edycji FJBOXA".

    Jesienią, kiedy liście drzew mienią się złotem i czerwienią,
    Zainwestuj w tajemnicze pudełko FJBOX i daj się ponieść marzeniom.
    Ubierz w myślach na siebie jedną z pięknych szykownych kreacji,
    Wyobraź sobie jak biżuteria z FJBOX'a dodaje Ci niepowtarzalnej gracji.
    Pudełeczkiem FJBOX możesz obdarzyć bliską Ci osobę,
    W ten sposób sprawisz, że będzie nosiła na sobie piękną ozdobę.
    Zimą kiedy siarczysty mróz za nos i dłonie łapie,
    Biżuteria z FJBOX z pewnością ociepli Twoje stylizacje.
    CHCESZ BYĆ PIĘKNA I MODNA KAŻDEGO DNIA?
    -ZAPEWNI CI TO TYLKO BIŻUTERIA Z NOWEJ JESIENNO-ZIMOWEJ EDYCJI FJBOXa. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Poważna konkurencja ;p Tym wierszykiem zmiotła moją 'prace' z blogsfery haha ;D

      Usuń
  16. nie lubię biżuterii, taka dziwna ze mnie baba :P

    OdpowiedzUsuń
  17. Ale piękne. Powodzenia wszystkim życzę :-)

    OdpowiedzUsuń
  18. obserwuje jako dorota
    lubie jako dorota
    email dorotadrygalska@wp.pl
    udostępnione na fb https://www.facebook.com/photo.php?fbid=186922581487369&set=a.165824786930482.1073741828.159394744240153&type=1&ref=nf
    odp. Życie pełne jest prezentów i niespodzianek. Trzeba tylko otwierać odpowiednie pudełka...tym pudełkiem jest JFBOX



    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: tina23232
    Lubię jako: Justyna Łach
    E- mail: tina23232
    Udostępnione https://www.facebook.com/profile.php?id=100003101190104
    Odpowiedź: Jesień nie musi być nudna. Wybierz FJ BOXa i ciesz się kolorami cały rok

    OdpowiedzUsuń
  20. Biżuteria prześliczna:)A nad hasłem jeszcze pomyślę:)

    OdpowiedzUsuń
  21. Fajna biżuteria :)
    Powodzenia wszystkim !
    Pozdrawiam i zapraszam do mnie :*

    OdpowiedzUsuń
  22. Generalnie pomysłów w głowie mi nie brakuje, ale grzecznie będzie jak tym razem będę życzyć wszystkim powodzenia :D Ja już swoje dostałam :)

    OdpowiedzUsuń
  23. 1.obserwuje jako: Kariblog
    2. lubie jako: Kariblog
    3. mail: karina.celmer@o2.pl
    4. udostępnione na moim fanpage: https://www.facebook.com/Kariblog/posts/557573087624568

    Zima ożyje dzięki FJ BOX :)

    Ostatnim razem mi się nie udało,więc może teraz :) poza tym życzę powodzenia biorącym udział :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: fantaghiro
    Lubię jako: Beata korpecka
    E- mail:fantaghiro@onet.eu
    Udostępnione/ Baner link:https://www.facebook.com/beata.korpecka?ref=tn_tnmn
    Odpowiedź:FJ BOX-pudełeczko które rozgrzeje wszystkie chłody:)

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Marta Kowalska
    Lubię jako: Marta Kowalska
    E- mail: mart.kowalska@gmail.com
    Udostępnione/ Baner link:https://www.facebook.com/marta.kowalska.18
    Odpowiedź: Będziesz urocza z FJ Box, nawet gdy zimą masz czerwony nos ;)

    OdpowiedzUsuń
  26. malo nosze bizuteri... zycze pwoodzenia w rozdaniu innym ;)

    OdpowiedzUsuń
  27. Nie mam głowy do twórczości, więc życzę wszystkim powodzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Ewa Janicka
    Lubię jako: Ewa Janicka
    E- mail: eewka20@gmail.com
    Udostępnione/ Baner link: http://piekne-zdrowe-aktywne.blogspot.com/
    Odpowiedź: FJ Box - Piękna w każdym wydaniu!


    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: Klaudia kowalczyk
    Lubię jako: Klaudia Kowalczyk
    E- mail:obiektyw0@op.pl
    Udostępnione/ Baner link:http://apetycznykasek.blogspot.com
    Odpowiedź: FJ Box - podkreśli twe piękno

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Puderniczka Tekli
    Lubię jako: Puderniczka Tekli
    E- mail: puderniczkatekli@gmail.com
    Udostępnione/ Baner link: http://puderniczkatekli.blogspot.com/
    Odpowiedź: Jesień w kolorach FJ BOX

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: paradoxa raz
    Lubię jako: Iwona B

    E- mail:iwonab53@gmail.com
    Udostępnione/ Baner link:paradoxaraz.blogspot.com
    Odpowiedź: Nie mogłam się zdecydować przesyłam kilka propozycji

    1.Czy jesienią czy zimą niech wdzięki FJ BOXa na Ciebie spłyną.

    2.Twoje potrzeby zmieniają się jak pory roku a FJ BOx razem z nimi.

    3.Czy zima w bieli czy jesień z kolorami FJ BOX współgra z Twoimi potrzebami.

    4.Z FJ BOXem będziesz gotowa na każdą porę roku

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: mentoska
    Lubię jako: Kosmetyczne sekrety
    E- mail: justynamietus@gmail.com
    Udostępnione/ Baner link: https://www.facebook.com/CalePieknoJestWNas/posts/329697743842984
    Odpowiedź: FJ BOX - najpiękniejsza biżuteria, która nada charakter i urok każdej kreacji :)

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: An ia
    Lubię jako: Ania T.
    E- mail: freetobemyself.x33@gmail.com
    Baner: http://free-to-be-myself-forever.blogspot.com/
    Odpowiedź:
    Piękno jest w Tobie,
    Piękno to Fashion Jewellery Box!

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Ewa W.
    Lubię jako: Ewa Wle...
    E- mail: sometimesintheshop@gmail.com
    Udostępnione/ Baner link: http://sometimesintheshop.blogspot.com/
    Odpowiedź: Nawet w delikatnych promieniach jesiennego słońca wciąż możesz pięknie błyszczeć dzięki kolekcji FJ BOX...;)

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Agnieszka Nowak
    Lubię jako: Agnieszka Nowak
    E- mail: gusians95@onet.pl
    Udostępnione/ Baner link:
    Odpowiedź: Czy też słońce, czy też deszcz biżuteria FJ BOX zawsze piękna jest . <3 <3

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: sylviaaa100
    Lubię jako: Sylvia Bomba
    E- mail: sylviaaa100@interia.pl
    Udostępnione/ Baner link: nie
    Odpowiedź: FJ BOX- biżuteria zwana kwintesencją kobiecości i elegancji.

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: bernadeta bomba
    Lubię jako:Bernadetta Bomba
    E- mail:bernadetaaa@interia.pl
    Udostępnione/ Baner link:https://www.facebook.com/bernadetta.bomba/posts/1416724561881752
    Odpowiedź: FJ Box-biżuteryjne marzenie każdej pani, gdy jesień nadchodzi wielkimi krokami

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: Martyna T
    Lubię jako: Bogusia Tar
    E- mail: pciatynka@o2.pl
    Udostępnione/ Baner link: https://www.facebook.com/bogusia.tar.5/posts/1387758971455592
    Odpowiedź: Jesień czy zima FJ BOX Twoje serce podbija.

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: vesp007er (vsper lizbark)
    Lubię jako: Amelia JA
    E- mail: vesp007er@o2.pl
    Udostępnione link: https://www.facebook.com/amelia.ja.393/posts/1417482441812674
    Odpowiedź: Byle do lata...

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: FioletowaKokarda
    Lubię jako: Fioletowa Kokarda
    E- mail: fioletowakokarda@gmail.com
    Udostępnione/ Baner link: https://www.facebook.com/ed.eddowski/posts/1445326412360068
    Odpowiedź: FJbox - pudełko z bogatą zawartością ;)

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Marcepanka
    Lubię jako: Monika P.
    E- mail: damskakosmetyczka@op.pl
    Udostępnione/ Baner link: http://marcepanka.blogspot.com/
    Odpowiedź: Z FJbox'em nawet jesienne dni nabierają kolorów.

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: Alicja Holka
    Lubię jako: Alicja Holka
    E- mail: a.holka@op.pl
    Udostępnione na FB: https://www.facebook.com/alicja.holka.7
    Odpowiedź: FJbox ozłoci Cię na jesień.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ,a zimą zaiskrzysz prawdziwym blaskiem ;)

      Usuń
  43. Obserwuję jako: asiicreativity-diy
    Lubię jako: Joanna Drąg
    E- mail: asiistory@gmail.com
    Udostępnione/ Baner link: baner ( asiicreativity-diy.blogspot.com )
    Odpowiedź: FJbox odmieni Twój look, z szarej myszki w milion dolców ! ;)

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuje jako chnum1975
    Lubię jako Anna Orzechowska
    Mail chnum1975@wp.pl
    Udostępnione: https://www.facebook.com/anna.orzechowska.942/posts/1401304733432522
    Odpowiedź: FJBOX- jesienna porcja GLAMOUR.

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako : r.helt
    Lubię na FB jako : Krystyna H
    E-mail: r.helt@wp.pl
    Udostępnione na FB :https://www.facebook.com/krystyna.helt?ref=tn_tnmn
    Odpowiedź: Otul się ciepłem jesiennej biżuterii FJ Box i promieniej elegancją zmysłów!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i zamieszczony komentarz. Jeśli masz blog, na pewno do Ciebie zajrzę.